Главная » 2012 » Май » 11 » 12-13 травня 2012 "Легенда про Ладу і Леля"
15:02
12-13 травня 2012 "Легенда про Ладу і Леля"

12-13 травня 2012

"Легенда про Ладу і Леля"

PV

    12-13 травня – свято щастя і краси, змагання з історичного фехтування та чемпіонат з гирьового спорту в "Парку Київська Русь"

april29-30_03
    По-перше, протягом обох днів – 12 і 13 травня – тут пройде свято щастя, краси і материнства "Легенда про Ладу і Леля". Відвідувачі Парку побачать театралізовану виставу, в якій буде відтворено давні слов’янські традиції, багату культуру відносин у сім’ї, якої дотримувалися наші пращури – культуру, що базувалася на любові та взаємоповазі.

GK1   На ристалищі виступить кінний театр "Парку Київська Русь" з постановкою про княже полювання з видовищними трюками.

SS

12 травня 2012

Турнір "Витязь Київського Дитинця"

SS

   

AllTurnir01 AllTurnir02

     Роздинкою суботньої програми – 12 травня – стане черговий тур змагань у рамках Міжнародного турніру з історичного фехтування "Витязь Київського Дитинця" (початок о 15.00). Цього разу на ристалищі у двобоях, а також у надзвичайно видовищних командних боях зійдуться кращі бійці команд з України та Росії: "Витязь ІСБ" (Суми – Курськ – Дніпропетровськ) та "Євросоюз" (Київ – Одеса).

    У неділю, 13 травня, у "Парку Київська Русь" пройде ще одне визначне спортивне дійство – ІІ Чемпіонат Київської області з гирьового спорту. Богатирі сьогоднішні – гідні нащадки древньоруських витязів – змагатимуться за звання найсильнішого. Проте не лише чоловіки, представниці прекрасної статі теж візьмуть участь у чемпіонаті, що зробить змагання ще більш цікавими.

    Крім того, "Парк Київська Русь" як завжди дасть можливість повністю заглибитися у давню епоху – спробувати страви середньовічної кухні чи випробувати себе на влучність в середньовічному тирі, покататися на конях чи переодягтися у костюми жителів Древнього Києва, взяти уроки з давніх ремесел у майстрів чи придбати готові унікальні вироби.

   Завітайте у "Парк Київська Русь" 12-13 травня. Поєднайте чудовий відпочинок на природі з можливістю побачити цікаві вистави, видовищні спортивні змагання та поринути у атмосферу Київської Русі.

Просмотров: 924 | Добавил: Anri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: