Главная » 2012 » Август » 3 » Билини стародавнього Києва IX-XI ст.
23:17
Билини стародавнього Києва IX-XI ст.
Билини стародавнього Києва IX-XI ст. Печать
Парк Київська русьМіжнародний фестиваль «Билини стародавнього Києва IX-XI ст.», що пройде 23 - 26 серпня у «Парку Київська Русь» , це самий колоритний і яскравий фестиваль сезону! Скоморохи і князі, богатирі і городяни, красні дівиці і вмілі майстри - всі персонажі Стародавнього Києва складуть Вам компанію на два незабутні дні.

Битви великі, бенкети знатні, торжища багаті - вміли жити предки! А щоб знали ми, шанували і не забували справи їх славні - донесли літописи правдиві все до наших днів.
Як князі ім'я собі добували, як міста будувалися, як від полчища вражий позбувалися, як любили і вірність зберігали - все розповімо і покажемо на фестивалі «Билини стародавнього Києва»!

Що: Міжнародний фестиваль „Билини Стародавнього Києва” 2012
Місце проведення: 
«Парк Київська Русь — Центр культури та історії Київської Русі».
Дата проведення: 23 - 26 серпня 2012 року
Офіційний сайт: www.parkkyivrus.com
Вартість квитків: 100 грн. - Для дорослих;
                               50 грн. - Для школярів, пенсіонерів;
                               Діти до 7 років - безкоштовно.
                                        
                                        
Кращі воїни-реконструктори з України, країн СНД та Європи, актори, каскадери, артисти різних жанрів відтворять дух епохи IX-XI ст.  Крім того, що ви зможете побачити захоплюючі битви і поєдинки, у вас буде рідкісна можливість і самому втілитися в образ сміливого богатиря - у «Парку Київська Русь» проводять майстер-класи по володінню мечем, списом, навчають стрільби з лука. У цьому році у «Парку» відвідувачі зможуть по достоїнству оцінити нову метальну машину - її також будуть використовувати в боях.

А як дуже гарно в «Парку» ввечері! По всій території «передграддя» запалюють смолоскипа і багаття - стародавній Київ стає дуже романтичним. І особливо хвилюючі відчуття в передчутті видовища нічний битви. Богатирі, що відпочили після денних боїв готові знову вступити в бій. І, звичайно ж, перемогти ворогів! Коли битва завершена, потішити погляд, надихнути і здивувати чарівним видовищем виходять артисти театру вогню. Під час їхнього виступу Стародавній Київ сяє яскравою зіркою - захоплення глядачів немає меж!

Хорошою традицією «Билин» стали нічні етно-дискотеки! Кращі музичні колективи середньовічної музики не дають всидіти на місці - ристалище з поля бою перетворюється на майданчик для забав і веселощів.  Чудовий настрій, занурення в атмосферу Київської Русі, видовищні шоу, відпочинок на природі, дегустація страв слов'янської кухні, нові враження, сувеніри на пам'ять - фестиваль «Билини стародавнього Києва» справжнє свято і гідні проводи літа ... Приїздіть з друзями і всією сім'єю - Дитинець Стародавнього Києва зве Вас!  Подарунок від організаторів - проїзд на фестиваль безкоштовний! Маршрутні таксі будуть відправлятися від ст. метро «Видубичі» кожні 30 хвилин.

 

Як доїхати:


"Парк Київська Русь" — Центр культури та історії Київської Русі — знаходиться у с. Копачів, Обухівського району, Київської області (34 км від Києва).

На фестиваль можна доїхати власним авто. Для автомобілістів: GPS координати: N50.145643, E30. 475731
На території парку організована безкоштовна парковка.

Просмотров: 523 | Добавил: Anri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: