Главная » 2012 » Август » 11 » Древньоруська олімпіада
11:09
Древньоруська олімпіада
Древньоруська олімпіада Печать
Парк київська русь11-12 серпня у «Парку Київська Русь» древньоруська олімпіада. У той час, коли спека спонукає багатьох до відпочинку біля води, «Парк Київська Русь» пропонує кардинально протилежне рішення для відпочинку. Тут градус азарту та духу змагань підігріють найкращі бійці з історичного фехтування.

У суботу 11 липня в Парку пройде черговий тур змагань турніру «Витязь Київського дитинця». Цього разу виступлять один проти одного справжні гранди меча і щита – клуби історичного фехтування «Айна Бера» (Київ) та «Акра» (Харків). Хлопці з обох команд є реальними претендентами не лише на вихід із групи, а й на перемогу в турнірі.


Що: Древньоруська олімпіада
Місце проведення: «Парк Київська Русь — Центр культури та історії Київської Русі».
Дата проведення:11-12 серпня 2012 року
Офіційний сайт: www.parkkyivrus.com

Тож видовище буде гідним фіналу. Поєдинки один на один у номінаціях «меч-меч» та «щит-меч» і короткі, але яскраві як спалах блискавки бої 5 бійців на 5 бійців за участю найсильніших спортсменів України – це видовище варто побачити. Початок змагань – о 15.00. Окрім того, театр «Парк Київська Русь» приготував чимало цікавих дійств безпосередньо за участю гостей Парку. Протягом обох вихідних тут проходитиме спеціальна ігрова програма «Богатирські забави». Оскільки увесь світ зараз з азартом уболіває за учасників олімпіади, у Парку підготували свою версію древньослов’янської олімпіади. Для відвідувачів будуть організовані різні конкурси, у яких можна буде виявити свою спритність, силу, влучність та інші якості, якими мають володіти справжні богатирі. Командні змагання допоможуть розвинути навики зі стратегії і тактики. Таким чином буде визначено переможців – тих, хто гідний увійти до складу елітної дружини князя. Вони займуть почесні місця на імпровізованому середньовічному п’єдесталі, їхні імена буде внесено до книги слави «Парку Київська Русь».

Завітайте до «Парку Київська Русь» наступних вихідних – станьте свідком неперевершених боїв витязів чи доведіть, що ви особисто варті носити звання богатиря князівської дружини. Парк відкрито з 10.00. Працюють локації: середньовічний тир, конюшня, костюмерна. Початок театралізованої ігрової програми – о 15.00. Курсують маршрутки з Києва від метро «Видубичі». Проїзд безкоштовний.

 
Просмотров: 496 | Добавил: Anri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: