Главная » 2012 » Август » 24 » Фортеця-2012
01:12
Фортеця-2012
Фортеця-2012 Печать
фестиваль Фортеця, Білгород-Дністровський молодіжний фестиваль ФортецяМолодіжний музичний фестиваль ФОРТЕЦЯ пролунає на всю Україну з 24 по 26 серпня 2012 року, епіцентром події стане Білгород-Дністровська фортеця. Проведення Фестивалю на території та навколо середньовічної фортеці дозволяє привернути увагу громадськості, засобів масової інформації та сприятиме залученню інвесторів для створення історико-туристичного комплексу просто неба на базі середньовічної фортеці.

Фестиваль покликаний виявити та розкрити здібності талановитої молоді, сприяти їх подальшій творчій кар’єрі, розвитку нових музичних напрямків у сучасному українському мистецтві.
Що:
Білгород-Дністровський молодіжний фестиваль "Фортеця"
Місце проведення: Білгород-Дністровський
Дата проведення:  24-26 серпня 2012 року.
Вартість квитків: інформація невідома
Сайт фестивалю: http://fortecya.org.ua  (інформація на сайті застаріла)

У Фестивалі беруть участь молоді виконавці, що мають можливість виступити на великій професійній сцені і таким чином заявити про себе широкому загалу.
Міцні хлопці, чіпляючись за  краї каменів, карабкаються на стіну величної середньовічної фортеці, оточеної глибокими рвами.

Це не спортсмени чи учасники чергового телешоу, а глядачі, які хочуть потрапити , на фестиваль, обминаючи головні ворота, перегорожені турнікетом и контролерами. Всередині фортеці гримлять електрогітари, посилені потужними звуковими порталами. За сценою - вежі Акерманської цитаделі, контури якої повторюються на фірмовому фестивальному заднику, що прикрашає подіум.

 
Йдуть перші години фестивалю.

На території фортеці, головної визначної пам'ятки стародавнього Білгород-Дністровського, декілька тисяч молодих людей слухають музику і танцюють прямо на дикій, спаленої південним сонцем траві.
Просмотров: 694 | Добавил: Anri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: