Главная » 2012 » Июнь » 14 » "Футбол в гостях у Древнього Києва"
22:47
"Футбол в гостях у Древнього Києва"

"Футбол в гостях у Древнього Києва"


    16-17 червня "Парк Київська Русь" запрошує на свято в рамках фестивальної програми, присвяченої ЄВРО-2012: "Футбол в гостях у Древнього Києва".

   Глядачів чекає урочистий ритуал зустрічі гостей біля воріт Стародавнього Києва, привітання гостей самим Князем Київським, захоплюючі театралізовані сценки, ігри, що дійшли до нас з глибокої давнини, конкурси, забави на футбольну тематику.

G16-17juny
   Також гості свята зможуть побачити виступи кінного театру "Парк Київська Русь", пройти театралізований церемоніал посвячення в жителі Древнього Києва Великим Князем Володимиром, стати учасниками розважально-спортивного квесту "Княжа тропа" з церемоніалом коронації переможця.


   Апогеєм дня (16 червня) стане "Турнір княжих витязів у Древньому Києві" – театралізована реконструкція турніру за участю кращих бійців українських клубів історичного фехтування, які продемонструють відвідувачам Парку свої вміння володіння середньовічною зброєю і відточену техніку фехтування.


    Також на території Парку – майстер-класи з народних ремесел, виставка-продаж виробів майстрів, середньовічний тир і костюмерна, катання на конях та поні.


Поринь у атмосферу Середньовіччя та відчуй себе справжнім жителем Нового Древнього Києва!


LVPV

Turnir021

23 червня 2012

"Тангар" - "Шарухань"  

Просмотров: 677 | Добавил: Anri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: