Главная » 2012 » Август » 22 » «Мамаєва Слобода» гуртує «Мамаїв»!
00:13
«Мамаєва Слобода» гуртує «Мамаїв»!

«Мамаєва Слобода» гуртує «Мамаїв»!

Оголошуємо, що в переддень свята Дня Незалежності України – 23 серпня, року Божого 2012,  в селищі «Козака Мамая» – «Мамаєвій Слободі» відбудеться з’їзд всіх людей із прізвищем Мамай, котрі мешкають як в Україні, так і за її межами.

На сьогоднішній день, на наш козацький заклик відгукнулась 21 особа з  прізвищем Мамай. Спадкоємці цього шляхетного та гордого прізвища  зголосились приїхати в Слободу самого козака Мамая з різних місцевостей України. Це Сумщина, Київщина, Вінничина, Донеччина, Черкащина і навіть пан Володимир Мамай із Санкт-Петербурга  Російської Федерації.

Носії прізвища Мамай, котрі прибудуть на з`їзд Мамаїв різні за віком. Від Кирила Мамая з Глухова, якому зараз 15 років до Володимира Мамая із Санкт-Петербурга, якому 49. Таким чином, додавши роки народження всіх Мамаїв, які підтвердили свій приїзд на «Мамаєву Слободу»,  ми з`ясували, що їх середній вік становить 38 років.

Почесними гостями заходу, який розпочнеться 23 серпня 2012 року об 11-00 буде родина письменника Олександра Ільченка – автора химерного роману з народних вуст «Козацькому роду нема переводу, або ж Мамай і Чужа Молодиця» на чолі з онуком Іваном Ільченком.

Тож ще раз, користуючись доброю нагодою, хочемо дужо, по-козацьки, кликнути:  агов, правнуки Мамаїв, відгукніться!  Дайтеся чути, де маєте бути. Бо ж і наш Бог не вбог, бо ж і ми на своїй землі люди!

А відтак, ще раз щиро запрошуємо носіїв прізвища Мамай до нашого козацького коша – в Слободу самого «Козака Мамая» 23 сепрня 2012 року на 11-00.

Мета заходу – консолідація всіх українців навколо національно-культурних надбань козацької доби.

Просмотров: 588 | Добавил: Anri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: