Главная » 2012 » Сентябрь » 28 » Мега-фестиваль у "Парку Київська Русь" "Стріла Стародавнього Києва."
21:33
Мега-фестиваль у "Парку Київська Русь" "Стріла Стародавнього Києва."

Мега-фестиваль у "Парку Київська Русь"
"Стріла Стародавнього Києва."

приурочений до 1530-річчя Києва та відзначення інших ювілейних дат - 1150-річчя зародження держави Київська Русь та 1130-річчя проголошення Києва її столицею

Про Фестиваль 1 "Кінний лучник 2012" 1 Програма фестивалю 1 Партнери фестивалю 1 Учасники фестивалю

Кращі лучники демонструватимуть свої вміння на турнірі

Стріла Стародавнього Києва"

6_7oktober2012

 

     6-7 жовтня у "Парку Київська Русь" відбудеться міжнародний турнір – "Стріла Стародавнього Києва". Кращі лучники з України, Росії, Білорусі, Туреччини, Молдови доводитимуть свою вправність у стрільбі з історичного лука.

 

     Видовищності змаганням додадуть спеціальні номінації – стрільба з розвороту, на швидкість, двома стрілами, стрільба по силуетам. З такими завданнями зможуть справитись тільки справжні майстри своєї справи.

 

     Родзинкою турніру "Стріла Стародавнього Києва" 2012 року стане те, що в його рамках вперше в Україні пройде відкритий чемпіонат "Кінний лучник 2012". Сміливці випробують свою майстерність та удачу. Адже влучити в мішень вершнику на повній швидкості дуже непросто.

 

7-8oktober2012-001

    Гості "Парку Київська Русь" матимуть змогу побачити монгольські, англійські та давньоруські луки, відтворені з історичною достовірністю, а також випробувати їх у дії власноруч. Окрім того, тренери з Федерації кюдо в Україні проведуть для глядачів майстер-клас зі стрільби з японського лука.

А ще відвідувачі Парку зможуть навчитися у майстрів гончарного мистецтва та виготовлення ляльки-мотанки, викували собі монетку на щастя, покататися на конях, сфотографуватися у середньовічному костюмі, придбати різноманітні сувеніри та скуштувати усіляких смаколиків середньовічної кухні. Малеча зможе пограти в древні ігри, покататись на поні або помірятись силами на мечах.

У вечірній програмі на гостей Парку чекає незабутнє вогняне шоу та феєрверк.

7-8--2012

   Найвищою нагородою для переможців турніру стане спеціальний приз – "Стріла Стародавнього Києва".

   Турнір проходить за підтримки Міжпарламентської Асамблеї країн-учасниць СНД та Київської обласної державної адміністрації.

Просмотров: 488 | Добавил: Anri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: