Главная » 2012 » Октябрь » 5 » Міжнародний лучний турнір у "Парку Київська Русь" "Стріла Стародавнього Києва."
22:42
Міжнародний лучний турнір у "Парку Київська Русь" "Стріла Стародавнього Києва."



Міжнародний лучний турнір у "Парку Київська Русь"
"Стріла Стародавнього Києва."

приурочений до 1530-річчя Києва та відзначення інших ювілейних дат - 1150-річчя зародження держави Київська Русь та 1130-річчя проголошення Києва її столицею

Кращі лучники демонструватимуть свої вміння на турнірі

"Стріла Стародавнього Києва"


 

7-8--2012-002        6-7 жовтня у "Парку Київська Русь" відбудеться Міжнародний лучний турнір – "Стріла Стародавнього Києва". Кращі лучники з України, Росії, Білорусі, Туреччини, Молдови доводитимуть свою вправність у стрільбі з історичного лука.


    Видовищності змаганням додадуть спеціальні номінації – стрільба з розвороту, на швидкість, двома стрілами. З такими завданнями зможуть справитись тільки справжні майстри своєї справи.


    Родзинкою турніру "Стріла Стародавнього Києва" 2012 року стане те, що в його рамках вперше в Україні пройде Міжнародний чемпіонат кінних лучників. Сміливці випробують свою майстерність та удачу. Адже влучити в мішень вершнику на повній швидкості дуже непросто.

7-8oktober2012-001 7-8oktober2012-003
7-8oktober2012-004

     Гості "Парку Київська Русь" матимуть змогу побачити монгольські, англійські та давньоруські луки, відтворені з історичною достовірністю, а також випробувати їх у дії. Окрім того, тренери з Федерації кюдо в Україні проведуть для глядачів майстер-клас зі стрільби з японського лука.

7-8oktober2012-005

    Окрім майстрів стрільби з лука, в суботу, 6 жовтня, відвідувачі "Парку Київська Русь" зможуть побачити ще й віртуозів володіння мечем – тут пройде черговий тур чемпіонату України з історичного фехтування "Витязь Київського Дитинця". У запеклих двобоях та шалених боях 5 бійців на 5 бійців зійдуться команди "Шарухань" (м. Харків) та "Акра" (міста Харків, Суми). Команди змагатимуться за останню путівку до чвертьфіналу турніру. Тож видовище обіцяє бути яскравим.

Turnir2021

6 жовтня 2012 року

"Шарухань" (м. Харків) та "Акра" (міста Харків, Суми)

    А ще відвідувачі Парку зможуть навчитися у майстрів гончарного мистецтва та виготовлення ляльки-мотанки, викували собі монетку на щастя, покататися на конях, сфотографуватися у середньовічному костюмі, придбати різноманітні сувеніри та скуштувати смачних страв середньовічної кухні. Малеча зможе пограти в древні ігри, покататись на поні або помірятись силами на мечах.

    У вечірній програмі на гостей Парку чекають шоу вогняних стріл, стрільба катапульти ядрами, що горять, незабутні вогняні шоу та феєрверки.

 

Просмотров: 476 | Добавил: Anri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: