Главная » 2012 » Август » 24 » «Повітряні пригоди в Київській Русі» 2012
01:15
«Повітряні пригоди в Київській Русі» 2012
«Повітряні пригоди в Київській Русі» 2012 Друк
Повітряні пригоди в Київській Русі24 серпня під Києвом стартує 3-й Міжнародний фестиваль повітряних куль «Повітряні пригоди в Київській Русі». 24-26 серпня на території Парку пройде ІІІ Міжнародний фестиваль повітряних куль «Повітряні пригоди в Київській Русі», організований Київським клубом повітроплавного спорту «Пілот» спільно з «Парком Київська Русь».

Вперше поєднаються на перший погляд несумісні явища: Стародавня Русь і польоти теплових аеростатів. А це означає, що відвідувачів чекають захоплюючі баталії і на землі, і в повітрі! Кожне з цих явищ саме по собі унікальне і незвичайне. А поєднання старовини і повітряних куль – ще більш видовищне і захоплююче.

Що: фестиваль «Повітряні пригоди в Київській Русі» 2012
Міце проведення: с. Копачів, Київська обл., «Парк Київська Русь».
Дата проведення: 24-26 серпня 2012 року
Сайт фестивалю: ballooning.org.ua

Перед учасниками фестивалю "Повітряні пригоди в Київській Русі" будуть поставлені спортивні завдання, оформлені колоритом Київської Русі. Одне з них – «Турнір повітряних витязів». Завдання пілотів – зняти ключ, що висить на високій жердині на території «Парку Київська Русь». Переможцем може стати тільки одна команда.

В рамках фестивалю бажаючим буде представлена можливість здійснити захоплюючу прогулянку на повітряній кулі і спостерігати за подіями з висоти пташиного польоту.
Просмотров: 525 | Добавил: Anri | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: